Σχόλιο Αγοράς

Το ΧΑ έκλεισε σε αρνητικό έδαφος χθες, υποαποδίδοντας σε σχέση με τα Ευρωπαϊκά Χρηματιστήρια. Πιο συγκεκριμένα, ο Γενικός Δείκτης υποχώρησε κατά 0,31% και έκλεισε στις 1.421,71 μονάδες (FTSE Large Cap: -0,22%, FTSE Mid Cap: -0,78%, Δείκτης Τραπεζών: -1,16%) και η αξία των συναλλαγών διαμορφώθηκε στα EUR 159,5εκ., υψηλότερα σε σχέση με τα EUR 92,9εκ. την Τετάρτη. Ο MSCI διατήρησε το ΧΑ στο καθεστώς των αναδυόμενων αγορών, ενώ τα συμβόλαια Ιουνίου λήγουν σήμερα και ως εκ τούτου αναμένουμε μια ευμετάβλητη συνεδρίαση.

 

Σημερινοί τίτλοι νέων

  • Η κυβέρνηση αναμένει να εισπράξει EUR 300εκ. από τον φόρο στα διυλιστήρια, για τη στήριξη των συνταξιούχων και των δημοσίων επενδύσεων
  • Ετήσια αύξηση 18,0% του Δείκτη Κύκλου Εργασιών στη Βιομηχανία τον Απρίλιο (ΕΛΣΤΑΤ)
  • Έκτακτη εισφορά 33% στα υπερκέρδη των διυλιστηρίων
  • Ο MSCI δεν συμπεριέλαβε το ΧΑ στη λίστα παρακολούθησης
  • Εξαμηνιαία αναθεώρηση Δεικτών Χρηματιστηρίου Αθηνών
  • Συμμετοχή της Optima bank σε δείκτες του ΧΑ στο κλείσιμο της συνεδρίασης
  • Optima bank-Αποκοπή δικαιώματος μερίσματος την Τρίτη 25 Ιουνίου
  • Πρώτη ανάγνωση μετά τη συμφωνία ΓΕΚΤΕΡΝΑ-Masdar
  • Alpha Υπηρεσιών και Συμμετοχών-Αναδιοργάνωση της Alpha Leasing
  • Δύο μέτοχοι της Τράπεζας Κύπρου διερευνούν την πώληση του μεριδίου τους-Τύπος
  • ΟΠΑΠ-Αποκοπή δικαιώματος επιστροφής κεφαλαίου στις 25 Ιουνίου
  • Η Hellenic Cables της CENERGY υπέγραψε σύμβαση με την Elia Asset NV/SA για υποβρύχια καλώδια υψηλής τάσης αξίας EUR 200εκ.
  • CENERGY Holdings -Αποκοπή δικαιώματος μερίσματος την Τρίτη 25 Ιουνίου
  • Titan Cement-Αποκοπή δικαιώματος μερίσματος την Τρίτη 25 Ιουνίου
  • Ελληνικά Χρηματιστήρια-Αποκοπή δικαιώματος μερίσματος την Τρίτη 25 Ιουνίου
  • Βιοχάλκο-Αποκοπή δικαιώματος μερίσματος την Τρίτη 25 Ιουνίου
  • ΕλβαλΧαλκόρ-Αποκοπή δικαιώματος μερίσματος την Τρίτη 25 Ιουνίου
  • Intracom Holdings-Αποκοπή δικαιώματος μερίσματος την Τρίτη 25 Ιουνίου

 

Τίτλοι μακροοικονομικών νέων

 

Η κυβέρνηση αναμένει να εισπράξει EUR 300εκ. από τον φόρο στα διυλιστήρια, για τη στήριξη των συνταξιούχων και των δημοσίων επενδύσεων

Ο πρωθυπουργός κ. Μητσοτάκης δήλωσε χθες ότι η κυβέρνηση αναμένει να εισπράξει έως και EUR 300εκ. από τον έκτακτο φόρο στα διυλιστήρια. Τα έσοδα θα χρησιμοποιηθούν κυρίως για την οικονομική στήριξη των συνταξιούχων τον Δεκέμβριο, καθώς και για την ενίσχυση του Εθνικού Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων. Από την 1η Ιουλίου, ο μειωμένος συντελεστής ΦΠΑ για τα ταξί μονιμοποιείται (από 24% σε 13%), με εκτιμώμενο ετήσιο δημοσιονομικό κόστος EUR 45εκ. Επιπλέον, παραμένει ο μειωμένος συντελεστής ΦΠΑ (13%) για καφέ, κακάο, τσάι που αποτελούν παραδόσεις αγαθών (take away και delivery), με εκτιμώμενο δημοσιονομικό κόστος EUR 65εκ. ετησίως.

 

Ετήσια αύξηση 18,0% του Δείκτη Κύκλου Εργασιών στη Βιομηχανία τον Απρίλιο (ΕΛΣΤΑΤ)

Η ΕΛΣΤΑΤ ανακοίνωσε ότι ο Γενικός Δείκτης Κύκλου Εργασιών στη Βιομηχανία (σύνολο εγχώριας και εξωτερικής αγοράς) του μηνός Απριλίου 2024 παρουσίασε αύξηση  18,0% σε ετήσια βάση, έναντι μείωσης 7,4% σε ετήσια βάση τον Απρίλιο του 2023, ενώ σε μηνιαία βάση παρουσίασε αύξηση κατά 10,2%. Ο μέσος Γενικός Δείκτης του δωδεκαμήνου Μαΐου 2023 – Απριλίου 2024, σε σύγκριση με τον αντίστοιχο δείκτη του δωδεκαμήνου Μαΐου 2022 – Απριλίου 2023, παρουσίασε μείωση 4,4%, έναντι αύξησης 22,7% που σημειώθηκε κατά τη σύγκριση των αντίστοιχων προηγούμενων δωδεκαμήνων.

 

Τίτλοι κλαδικών νέων

 

Έκτακτη εισφορά 33% στα υπερκέρδη των διυλιστηρίων

Το υπουργείο Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών ανακοίνωσε χθες την επιβολή προσωρινής εισφοράς αλληλεγγύης στα διυλιστήρια 33% επί των υπερκερδών για το 2023 σε σχέση με το μέσο όρο του 2018-21. Με βάση τις προκαταρκτικές μας εκτιμήσεις, η επίπτωση για την Μότορ Οϊλ είναι περίπου EUR 200εκ. (περίπου EUR 1,8/μετοχή) και παρόμοιο ή μικρότερο ποσό για την HELLENiQ ENERGY.

 

Τίτλοι νέων της αγοράς

 

Ο MSCI δεν συμπεριέλαβε το ΧΑ στη λίστα παρακολούθησης

Ο MSCI κατά την ετήσια αναθεώρηση ταξινόμησης αγορών δεν συμπεριέλαβε το Χρηματιστήριο Αθηνών στη λίστα παρακολούθησης για την προαγωγή του στο καθεστώς της Αναπτυγμένης Αγοράς.

 

Εξαμηνιαία αναθεώρηση Δεικτών Χρηματιστηρίου Αθηνών

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΧΑ για τα αποτελέσματα της τακτικής εξαμηνιαίας αναθεώρησης της σύνθεσης των Δεικτών της Αγοράς Μετοχών ΧΑ για την περίοδο Νοέμβριος 2023 – Απρίλιος  2024, η Optima bank, η Ιντραλότ, η Δομική Κρήτης και η Quality & Reliability θα προστεθούν στον Γενικό Δείκτη Τιμών ΧΑ, ενώ η ΕΚΤΕΡ, το Ιατρικό Αθηνών, η Έλαστρον, η Loulis Food και η Space Hellas θα διαγραφούν από τον Γενικό Δείκτη. Επιπλέον, ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών θα προστεθεί στον δείκτη FTSE/ΧΑ Large Cap και θα διαγραφεί η Quest Holdings. Επίσης, η Optima bank και η Quest Holdings θα προστεθούν στο δείκτη FTSE/ΧΑ Mid Cap, ενώ θα διαγραφούν η Alumil και η Premia ΑΕΕΑΠ. Τέλος, η Optima bank θα προστεθεί στον δείκτη FTSE/XA Τράπεζες. Όλες οι αλλαγές θα ισχύσουν από τη συνεδρίαση της Τρίτης 25 Ιουνίου 2024.

 

Τίτλοι εταιρικών νέων

 

Συμμετοχή της Optima bank σε δείκτες του ΧΑ στο κλείσιμο της συνεδρίασης

Σύμφωνα με την εξαμηνιαία αναθεώρηση των Δεικτών Αγοράς Μετοχών ΧΑ και των Δεικτών FTSE/ΧΑ για την περίοδο Νοέμβριος 2023-Απρίλιος 2024, η Optima bank θα προστεθεί σήμερα στο κλείσιμο της συνεδρίασης στους δείκτες FTSE/ATHEX Mid Cap, FTSE/ATHEX Market, FTSE/ATHEX Τράπεζες, FTSE/ATHEX Χρηματοοικονομικές Υπηρεσίες, Γενικό Δείκτη Τιμών ΧΑ, Δείκτης Συνολικής Απόδοσης Γενικού Δείκτη Τιμών ΧΑ.

 

Optima bank-Αποκοπή δικαιώματος μερίσματος την Τρίτη 25 Ιουνίου

Η μετοχή θα διαπραγματεύεται χωρίς το δικαίωμα μερίσματος (EUR 0,44 ανά μετοχή, μερισματική απόδοση: 3,5%) την Τρίτη 25 Ιουνίου και η καταβολή θα ξεκινήσει την Δευτέρα 1 Ιουλίου.

 

Πρώτη ανάγνωση μετά τη συμφωνία ΓΕΚΤΕΡΝΑ-Masdar

  • Μηδενικό χρέος pro forma για τη ΓΕΚΤΕΡΝΑ μετά τη συναλλαγή
  • Η ΓΕΚΤΕΡΝΑ κατέχει δικαίωμα αγοράς 50% των 3GW από τα λιγότερο ώριμα έργα ΑΠΕ (κυρίως άντληση και αποθήκευση, υδροηλεκτρικά και υπεράκτια έργα) από τη Masdar
  • Η τρέχουσα μόχλευση και η ταμειακή θέση προσφέρει EUR 2δισ. ίδια κεφάλαια και EUR 9 δισ. EV ικανότητα έργων, που επιτρέπει στην εταιρεία να υποβάλει προσφορά για έργα EUR 8-9δισ. μεσοπρόθεσμα
  • Πολλά έργα στην Ελλάδα και τα Βαλκάνια ταιριάζουν με το επιχειρηματικό προφίλ της ΓΕΚΤΕΡΝΑ
  • Δεν θα διανεμηθεί έκτακτη επιστροφή κεφαλαίου από τη ΓΕΚΤΕΡΝΑ, τα ταμειακά έσοδα θα διοχετευθούν σε επενδύσεις
  • Αποτίμηση: EV/EBITDA 16x, P/E: 34x
  • Η δημόσια προσφορά αναμένεται το νωρίτερο τον Νοέμβριο
  • Αναμενόμενη έγκριση της συναλλαγής από τις αρμόδιες αρχές σε 6 μήνες
  • Επίσημη τηλεδιάσκεψη για τη συναλλαγή θα πραγματοποιηθεί αύριο

 

Alpha Υπηρεσιών και Συμμετοχών-Αναδιοργάνωση της Alpha Leasing

Η Alpha Υπηρεσιών και Συμμετοχών ανακοίνωσε την αναδιοργάνωση της θυγατρικής εταιρείας Alpha Leasing, η οποία θα πραγματοποιηθεί μέσω κοινής διάσπασης της Alpha Leasing. Η ολοκλήρωση της Διάσπασης θα περιλαμβάνει (i) τη μεταβίβαση των εξυπηρετούμενων συμβάσεων χρηματοδοτικής μίσθωσης μαζί με τα σχετικά ακίνητα σε νεοϊδρυθείσα εταιρεία χρηματοδοτικής μίσθωσης, η οποία θα παραμείνει εντός του Ομίλου, (ii) τη μεταβίβαση συγκεκριμένων ακίνητων περιουσιακών στοιχείων σε άλλες Εταιρείες του Ομίλου και (iii) τη μεταβίβαση περιμέτρου μη εξυπηρετούμενων συμβάσεων χρηματοδοτικής μίσθωσης μαζί με τα σχετικά ακίνητα, με Μεικτή Λογιστική Αξία ύψους περίπου EUR 240εκ., (το «Χαρτοφυλάκιο Andros») στην εταιρεία Hellas Capital Leasing (HCL), ελληνική εταιρεία χρηματοδοτικών μισθώσεων που ανήκει εξ ολοκλήρου σε επενδυτικά κεφάλαια που διαχειρίζεται ή συμβουλεύει η Bain Capital. Υπό το πρίσμα των ανωτέρω, η Alpha Leasing και η μοναδική της μέτοχος Alpha Συμμετοχών Α.Ε. προέβησαν στη σύναψη δεσμευτικής συμφωνίας με την HCL και τη μέτοχό της για την πώληση από την Alpha Συμμετοχών Α.Ε. στη μέτοχο της HCL της συμμετοχής επί του μετοχικού κεφαλαίου της HCL που θα αποκτήσει η Alpha Συμμετοχών Α.Ε., κατόπιν ολοκλήρωσης της Διάσπασης έναντι της μεταβίβασης του Χαρτοφυλακίου Andros στην HCL. Το τίμημα για τη μεταβίβαση της ως άνω συμμετοχής επί του μετοχικού κεφαλαίου της HCL υπερβαίνει το 36% της Μεικτής Λογιστικής Αξίας (EUR >86εκ.) του Χαρτοφυλακίου Andros. Η Συναλλαγή δεν αναμένεται να έχει ουσιαστική επίπτωση στα κεφάλαια και στη ρευστότητα του Ομίλου και η ολοκλήρωση της Συναλλαγής αναμένεται περί τα τέλη του 2024.

 

Δύο μέτοχοι της Τράπεζας Κύπρου διερευνούν την πώληση του μεριδίου τους-Τύπος

Σύμφωνα με το Bloomberg, δύο από τους κορυφαίους επενδυτές (AB CarVal Investors: 9,07%, Caius Capital: 5,58%) της Τράπεζας Κύπρου που κατέχουν συνολικά μερίδιο 14,65%, έχουν προσεγγίσει πιθανούς αγοραστές, μεταξύ των οποίων η Alpha Υπηρεσιών και Συμμετοχών. Η κεφαλαιοποίηση της Τράπεζας Κύπρου ανέρχεται σε EUR 1,9δισ. και ως εκ τούτου η αξία του συνδυασμένου ποσοστού ανέρχεται σε EUR 278εκ., με βάση τη χθεσινή τιμή κλεισίματος.

 

ΟΠΑΠ-Αποκοπή δικαιώματος επιστροφής κεφαλαίου στις 25 Ιουνίου

Η μετοχή του ΟΠΑΠ θα διαπραγματεύεται την Τρίτη 25 Ιουνίου χωρίς το δικαίωμα στην επιστροφή κεφαλαίου ύψους EUR 0,25 ανά μετοχή. Σημειώνεται ότι λόγω της αργίας της Δευτέρας σήμερα είναι η τελευταία ημέρα με το δικαίωμα (απόδοση: 1,7%)

 

Η Hellenic Cables της CENERGY υπέγραψε σύμβαση με την Elia Asset NV/SA για υποβρύχια καλώδια υψηλής τάσης αξίας EUR 200εκ.

Σε συμπληρωματική ανακοίνωση, η Cenergy Holdings ανέφερε ότι η σύμβαση με την Elia Asset NV/SA, για τη μελέτη, προμήθεια, κατασκευή και εγκατάσταση (EPCI) υποβρύχιων καλωδίων υψηλής τάσης συνολικού μήκους 165χλμ. είναι αξίας EUR 200εκ. Σημειώνεται ότι παρόμοια έργα προσφέρουν περιθώριο κέρδους EBITDA >20%, που συνεπάγεται συνεισφορά EBITDA ύψους EUR 45-50εκ. μέχρι την ολοκλήρωση του έργου το 2027.

 

CENERGY Holdings -Αποκοπή δικαιώματος μερίσματος την Τρίτη 25 Ιουνίου

Η μετοχή της CENERGY Holdings θα διαπραγματεύεται χωρίς το δικαίωμα είσπραξης μερίσματος ύψους EUR 0,08/μετοχή (μερισματική απόδοση: 0,9%) την Τρίτη 25 Ιουνίου.

 

Titan Cement-Αποκοπή δικαιώματος μερίσματος την Τρίτη 25 Ιουνίου

Η μετοχή της Titan Cement θα διαπραγματεύεται χωρίς το δικαίωμα είσπραξης μερίσματος ύψους EUR 0,85/μετοχή (μερισματική απόδοση: 2,9%) την Τρίτη 25 Ιουνίου.

 

Ελληνικά Χρηματιστήρια-Αποκοπή δικαιώματος μερίσματος την Τρίτη 25 Ιουνίου

Η μετοχή θα διαπραγματεύεται χωρίς το δικαίωμα είσπραξης μερίσματος ύψους EUR 0,25 ανά μετοχή (μερισματική απόδοση: 5,0%) την Τρίτη 25 Ιουνίου και η πληρωμή θα γίνει την Δευτέρα 1 Ιουλίου.

 

Βιοχάλκο-Αποκοπή δικαιώματος μερίσματος την Τρίτη 25 Ιουνίου

Η μετοχή της Βιοχάλκο θα διαπραγματεύεται χωρίς το δικαίωμα είσπραξης μερίσματος ύψους EUR 0,12/μετοχή (μερισματική απόδοση: 2,0%) την Τρίτη 25 Ιουνίου.

 

ΕλβαλΧαλκόρ-Αποκοπή δικαιώματος μερίσματος την Τρίτη 25 Ιουνίου

Η μετοχή της ΕλβαλΧαλκόρ θα διαπραγματεύεται χωρίς το δικαίωμα είσπραξης μερίσματος ύψους EUR 0,04/μετοχή (μερισματική απόδοση: 2,2%) την Τρίτη 25 Ιουνίου.

 

Intracom Holdings-Αποκοπή δικαιώματος μερίσματος την Τρίτη 25 Ιουνίου

Η μετοχή θα διαπραγματεύεται χωρίς το δικαίωμα είσπραξης μερίσματος ύψους EUR 0,05 ανά μετοχή (μερισματική απόδοση: 1,6%) την Τρίτη 25 Ιουνίου και η πληρωμή θα γίνει την 1η Ιουλίου.

 

 

Ημερολόγιο Προσεχών Γεγονότων

Μακροοικονομικά

27/06/24 | Δείκτης Οικονομικού Κλίματος ΙΟΥΝ & Οικοδομική Δραστηριότητα ΜΑΡ

28/06/24 | Δείκτης Τιμών Παραγωγού στη Βιομηχανία ΜΑΪ & Δείκτης Κύκλου Εργασιών στο Λιανικό Εμπόριο ΑΠΡ

Ανακοίνωση αποτελεσμάτων 1ου τριμήνου 2024

28/06/24 | Attica Bank

Έκτακτες/Τακτικές Γενικές Συνελεύσεις

21/06/24 | Fourlis (ΤΓΣ), Flexopack (ΤΓΣ)

26/06/24 | ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ (ΤΓΣ), Τεχνική Ολυμπιακή (ΤΓΣ), INTERTECH (ΤΓΣ), Βογιατζόγλου Systems (ΤΓΣ)

27/06/24 | HELLENiQ ENERGY (ΤΓΣ), PPC (ΤΓΣ), LAMDA Development (ΤΓΣ), Elastron (ΤΓΣ), Space Hellas (ΤΓΣ), Ιατρικό Αθηνών (ΤΓΣ)

28/06/24 | Πειραιώς Financial Holdings (ΤΓΣ), OTE (ΤΓΣ), ΕΚΤΕΡ (ΤΓΣ), Frigoglass (ΤΓΣ), Πλαστικά Κρήτης (ΤΓΣ), Alumil (ΤΓΣ), AVE (ΤΓΣ), ΠΑΪΡΗΣ (ΤΓΣ), Μπήτρος (ΤΓΣ)

02/07/24 | ΚΡΙ-ΚΡΙ (ΤΓΣ)

03/07/24 | ΑΔΜΗΕ Συμμετοχών (ΤΓΣ), Quality & Reliability (επαν. ΕΓΣ)

04/07/24 | ΟΛΠ (ΤΓΣ), ΕΛΙΝΟΙΛ (ΤΓΣ)

05/07/24 | Sunrise Mezz PLC (ΤΓΣ), Phoenix Vega Mezz PLC (ΤΓΣ), ΙΛΥΔΑ (ΤΓΣ), Medicon (ΤΓΣ)

08/07/24 | ΕΛΛΑΚΤΩΡ (ΕΓΣ), Real Consulting (ΤΓΣ)

09/07/24 | Austriacard Holdings (ΤΓΣ), Lavipharm (ΤΓΣ), Centric (ΤΓΣ)

10/07/24 | Attica Bank (ΤΓΣ), AVE (ΤΓΣ), Intrakat (ΤΓΣ), Παπουτσάνης (ΕΓΣ)

11/07/24 | ΕΥΔΑΠ (ΤΓΣ), Alpha Real Estate (ΤΓΣ)

19/07/24 | Quality & Reliability (ΤΓΣ)

23/07/24 | Eurobank Holdings (ΤΓΣ)

24/07/24 | Alpha Υπηρεσιών και Συμμετοχών (ΤΓΣ)

25/07/24 | Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος (ΤΓΣ)

26/07/24 | Εβροφάρμα (ΤΓΣ)

20/08/24 | ΕΥΑΘ (ΤΓΣ)

30/08/24 | Μπλε Κέδρος (ΤΓΣ)

04/09/24 | ΕΛΒΕ (ΤΓΣ)

06/09/24 | Δομική Κρήτης (ΤΓΣ)

10/09/24 | Epsilon Net (ΤΓΣ)

Αποκοπή μερίσματος

25/06/24 | Optima bank (EUR 0,44), Titan Cement (EUR 0,85), Ελληνικά Χρηματιστήρια (EUR 0,25036335), ΕλβαλΧαλκόρ (EUR 0,04), Βιοχάλκο (EUR 0,12), Cenergy (EUR 0,08), Quest Συμμετοχών (EUR 0,22), Intracom (EUR 0,0503722776), Intercontinental International (EUR 2.21)

26/06/24 | Motor Oil (υπολ. EUR 1,432370310), Mytilineos (EUR 1,50), Fourlis (EUR 0,12)

28/06/24 | Performance Technologies (EUR 0,05263)

01/07/24 | Loulis Food (EUR 0,12)

02/07/24 | Flexopack

03/07/24 | Interlife (EUR 0,16)

04/07/24 | OTE (EUR 0,71)

05/07/24 | Trastor ΑΕΕΑΠ (EUR 0,02), Mevaco (EUR 0,15)

08/07/24 | Τέρνα Ενεργειακή (EUR 0,38), ΕΚΤΕΡ

10/07/24 | Πειραιώς Financial Holdings (EUR 0,063), HELLENiQ ENERGY (υπολ. EUR 0,60), Jumbo (EUR 1,00), AS Company (EUR 0,13762556)

15/07/24 | Βογιατζόγλου Systems (EUR 0,145), Medicon

16/07/24 | Austriacard Holdings, Alpha Real Estate

18/07/24 | ΙΛΥΔΑ (EUR 0,02)

22/07/24 | ΔΕΗ (EUR 0,25), ΕΥΔΑΠ (EUR 0,10), Space Hellas (EUR 0,16)

25/07/24 | Eurobank Holdings (EUR 0,0933)

26/07/24 | Alpha Υπηρεσιών και Συμμετοχών (EUR 0,026)

29/07/24 | Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος (EUR 0,36), ΟΛΠ (EUR 1,34), ΑΒΑΞ (EUR 0,03)

01/08/24 | Πλαστικά Κρήτης

22/08/24 | ΚΡΙ-ΚΡΙ (EUR 0,35)

27/08/24 | ΕΥΑΘ

02/09/24 | ΑΔΜΗΕ Συμμετοχών

11/09/24 | Μπλε Κέδρος

12/09/24 | Εβροφάρμα

17/09/24 | Epsilon Net

Αποκοπή δικαιώματος επιστροφής κεφαλαίου

25/06/24 | ΟΠΑΠ (EUR 0,25)

02/07/24 | Intracom Holdings (EUR 0,07)

22/07/24 | ΕΛΛΑΚΤΩΡ (EUR 0,50)

25/07/24 | Ideal Holdings (EUR 0,20)

26/08/24 | Βιοκαρπέτ (EUR 0,02)

28/08/24 | ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ

Παρουσιάσεις εισηγμένων εταιρειών Χ.Α. (Ένωση Θεσμικών Επενδυτών)

02/07/24 | AS Company (09:30)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αποποίηση Ευθύνης

Οι απόψεις, τιμές, ποσά ή επιτόκια και κάθε προφορική ή γραπτή ανάλυση είναι ενδεικτικές και αντανακλούν καλόπιστα γενόμενες παραδοχές, καθώς και την διαθέσιμη σε μας πληροφόρηση για τα σχετικά δεδομένα της αγοράς. Έχουν απλώς ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν συνιστούν σε καμία περίπτωση προτροπή για πραγματοποίηση και προτροπή οποιασδήποτε συναλλαγής. Τα δεδομένα που παρατίθενται έχουν ληφθεί από πηγές που θεωρούνται αξιόπιστες και έχει καταβληθεί κάθε δυνατή επιμέλεια για την ορθή επεξεργασία τους. Ωστόσο, τα δεδομένα δεν έχουν επαληθευτεί από την Εταιρία και δεν παρέχεται καμία εγγύηση, ρητή ή σιωπηρή, για την ακρίβεια, πληρότητα ή εγκυρότητά τους. Οι απόψεις που διατυπώνονται ισχύουν κατά τη χρονική στιγμή εκδόσεως του εντύπου και υπόκεινται σε αναθεώρηση χωρίς οποιαδήποτε προειδοποίηση.

Πρωινή ενημέρωση 21-06-2024.pdf